Skip to main content

BÅDEBRO

Leder du efter en ny bådebro?

Mangler du et sted at lægge din båd til og overvejer at få en ny bådebro, eller skal du have skiftet den gamle bådebro ud? Bridgesystem kan tilbyde indtil flere variationer af bådebroer til både privat, kommunalt og foreninger samt tilbyder vi også montering og udskiftning af alle broer.

Så er du på udkig efter en ny bådebro, så har vi mange flotte og bæredygtige badebroer, som du sikker kan lægge din båd til, da broerne er lavet af modstandsdygtige materialer.

Vedligeholdelsesfri og saltvandsbestandig bådebro

Vores bådebroer er lavet med LMG3 sø- og saltvandsbestandigt aluminium, så du nemt kan tage din bådebro ind om vinteren, da aluminium er mere let vægtigt end stål. Vi kan tilbyde dækket af bådebroen i både imprægneret fyrretræ og hårdttræ samt planker af komposit, der alle er praktiske og nemme løsninger, da de ikke skal vedligeholdes.

Vores bådebroer er forud designet og modulerne er fase, men bredden kan justeres til en hvis grad.

 

Endnu en bådebro fra Bridgesystem

Hvad koster en bådebro?

Hvis du har brug for mere information omkring vores bådebroer, kan du ringe til Bridgesystem og få nærmere forklaringer med henblik på hvor og hvordan din nye bådebro skal se ud. Med udgangspunkt i dine ønsker kan vi også komme med et bud på en pris.

RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD