Skip to main content

TRÆBRO

Vi kan tilbyde træbroer af god kvalitet

Har du brug for at anlægge en træbro i god kvalitet? Bridgesystem kan tilbyde traditionelle træbroer kombineret med alu, til både privat og kommunalt brug samt foreninger såsom sommerhusejere og strandområder. 

En træbro er en flot og traditionel måde, hvorpå du kan have en badebro i naturens materialer men kombineret med aluminium som sikre en lang levetid for den del af broen som er i kontakt med vandet hele tiden. 

En bro i naturens materialer

Bridgesystems træbroer er designet med kvalitet og sikkerhed for brugerne i højsædet. Du er garanteret solidt håndværk, der er fremstillet af naturens materialer. Alle vores træbroer er fremstillet af vandbestandige og bæredygtige materialer, der gør broerne langtidsholdbare samt modstandsdygtige i vådområder. 

Vores træbroer bliver designet ud fra dine krav og behov, så broen passer helt præcist til det landskab den skal opsættes i. Vores Træ broer kan laver i alle slags træ sorter du kunne ønske. 

 

Hvad koster en træbro?

Hvis du har brug for mere information omkring vores træbroer, så kan du ringe til Bridgesystem og få en nærmere forklaring, med henblik på hvor din nye træbro bro skal monteres. Ud fra dine behov og ønsker kan vi også komme med et uforpligtende bud på en pris. 

RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD