Skip to main content

FLYDEBRO

Vi kan tilbyde flydebroer af god kvalitet

Har du brug for at anlægge en flydebro i god kvalitet? Bridgesystem kan tilbyde traditionelle flydebroer til både privat og kommunalt brug samt foreninger såsom sommerhusejere og strandområder.

En flydebro er en spændende og anderledes måde, hvorpå du kan have en badebro eller en alternativ form for bådebro.

En flydebro med garanteret sikkerhed

Bridgesystems flydebroer er designet med kvalitet og sikkerhed for brugerne i højsædet. Du er garanteret solidt håndværk, der er fremstillet af de bedste materialer. Alle vores broer er fremstillet af vandbestandige og bæredygtige materialer, der gør broerne langtidsholdbare samt modstandsdygtige i vådområder.

Siden en flydende bro er ude på vand, så kræver den et forankringspunkt. Forankringen til flydebroen kommer an på broens placering og brug. Det kan bl.a. gøres ved hjælp af stålrør, træstolper eller med kæde, der skal monteres i vandbunden. Forankringspunkterne stabiliserer samt sikrer din bro mod bølger og strøm.

Hvad koster en flydebro?

Hvis du har brug for mere information omkring vores flydebroer, så kan du ringe til Bridgesystem og få en nærmere forklaring, med henblik på hvor din nye flydebro bro skal monteres. Ud fra dine behov og ønsker kan vi også komme med et uforpligtende bud på en pris.

RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD