Skip to main content

BADEBRO

Stående eller flydende badebro?

Skal du have en ny badebro eller skal den gamle skiftes ud? Bridgesystem kan tilbyde indtil flere variationer af badebroer til både privat, kommunalt og foreninger, samt tilbyder vi montering og udskiftning af alle broer. Så står du og mangler en badebro, så har vi mange flotte og bæredygtige badebroer, der er lavet af stærke materialer med styrke i højsædet.

Langtidsholdbar badebro i træ og aluminium

Vores badebroer er lavet af aluminium, så du nemt kan tage din badebro ind om vinteren og holde vægten nede. Vores aluminium er lavet af LMG3, der er både sø- og saltvandsbestandigt.

Dækket på vores broer er lavet af imprægneret fyrretræ, dog kan vi også tilbyde andre løsninger såsom hårdttræ eller planker af komposit. Samt tester vi hele tiden nye materialer, så vi kan tilbyde vores kunder det miljørigtige valg.

Vores badebroer bliver designet med praktiske og brugbare tanker, så du får en badebro, der passer helt specifikt til dig og de behov du må have. Modulerne er faste, men bredden kan justeres.

 

Hvad koster en badebro?

Hvis du har brug for mere information omkring vores badebroer, kan du ringe til Bridgesystem og få nærmere forklaringer med henblik på hvor og hvordan din nye badebro skal monteres. Alt ud fra dine ønsker kan vi også komme med et bud på en cirka pris.

RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD